Wednesday, November 30, 2011

Addicted

video

Tidur je



Assalamualaikum
Wahhhh semalam tak update punggg
Dah mengadap lappy dah, tinggal nak post je tapiiii
Tertidur. Sumpah mengantuk! Zzzzzz
Pagi pagi tadi ada jogging session tapi kteorang kena pergi Audi sebab nak pilih exco baru untuk DIPSSA
Aku dengan Hareesa pakai tudung pink then tetiba Madam Ain mintak tolong pegang hadiah LOL
Malu! Hahaha
Then class at 2pm, so masa dari pukul 9 sampai 1 aku membuta
Habis class pergi jtown kejap sebab nak beli barang
Balik beli barang tu, after salin baju je terus online tapi kannnn
Tertidurrrrr -- zzzzzzz
Wowww asyik tidur je hari ni
Penat sangat kot sebab lately ni tak cukuo tidur dan alhamdulillah class malam cancel!
Miss Shazana sanggup cancel class sebab nak team aerobik dia perfectooo hoho
Esok pagi ada class phewww malasnya
Heyyyy esok DECEMBER dah!
Ombak Rindu :'( Jengka tak ada cinemaaaa
Malam ni stay up nak baca ctu hehe
Toodles


 

Tuesday, November 29, 2011



4.41am and so?












BELUM MENGANTUK WEH
BOSAN :/
OKAY CARI BAHAN UNTUK ASSIGNMENT
TASK ; HIV :)
BYEBYE











Assalamualaikum
Macam semalam, tak boleh tidur
But tonight, bukan tunggu handphone berbunyi tapiiiii entah
Hari ni dengan dia sedikit dingin
Taktau laa kenapa kan
Dia busy, aku punnnn busy ke? Tak kot
Msg tadi petang dengan dia
Aku dah agak dah
Dari aku start kawan dengan dia sampai sekarang ni
Mungkin rambut rupa perangai boleh berubah
Tapi hati orang kan? Kita tak ada kuasa nak ubah apa apa
Aku hormat perasaan dia
Aku tak harap lebih, serious
Cuma ikut je rentak sekarang ni
And malam tadi otp dgn dia aku suruh pergi tidur tapi dia salah anggap
Sorry kalau buat dia marah
Then call msg dia, tapi senyappp tidur kot
Tiba tiba dia call, otp kejap
Dia mintak maaf. Tak ada apa pun nak di maafkan, tak buat salah pun
Sorry lagi sekali, saya tipu awak
Saya tak selsema. Sorry
Saya rindu awak, saya rindu Syakira, saya rindu five saya
Ya, saya rindu
Dah cakap tadi dengan dia, hari ni mcm hari menangis sekampus. Memang









Be strong :')



Dari kanan tu Hareesa Shahaini, sebelah tu Noor Nazura Nerman
Dua dua bestie kat uitm
Tiap orang punya cerita sendiri
Dua orang ni selalu sangat buat aku ketawa, senyum
Tapi, di sebalik senyuman dorang tu tersimpan 1001 cerita
Hareesa sayang, kau kena kuat :)
Semua jadi ada hikmahnya
Naik bengkak dah mata kau aku tengok
Kteorang always ada untuk kau. Senang susah kita sama sama okay?
Sayangggg kau
Nazura sayang, kau pun sama
Kau selalu buat kteorang ketawa sampai pecah perut dengan lawak bodoh kau tu :D
Tapi siapa tau? Ada benda yang boleh buat kau mengalirkan air mata
Dari sem lepas kau tahan semua ni kan
Sem ni baru semua beban kau dah terlepas
You deserve someone yang much much much better than him beby
Jangan risau, ramai calon hehe
Aku dengar cerita dorang, aku tengok dorang menangis
Aku yang menangis. Sambil gosok baju menangis
Sambil dengar lagu lagi laa menangis
Sampai aku sendiri tak perasan yang aku menangis dengan relanya
Macam aku pun nak lepaskan apa yang terpendam tapi tak terluah
Cuma mampu menangis je. Menangis dengan dorang, itu yang terbaik
Siti Syakirah, rindu sangattttt :'(




Hari ini




Assalamualaikum semuaaaa
Today got no class
Luckily Zura ada. Hareesa dgn Adek balik petang
Bosan sebenarnya
Esok dah start class
Tadi ada meeting untuk outdoor. Jadi ahli untuk biro keselamatan
Senang kotttt, since saya ni ada martial arts kan lol hahaha
Okay rasanya hari ni hari menangis kot :(
Hareesa dengan Nazura, be strong sayangggggg
And myself, be tough please
Sorry if sayaaaaa annoying sangat
Goodnight




Monday, November 28, 2011





This is what I will do if I get bored
Twitter Facebook Blog Tumblr Youtube, malam malam buta ni
Okay #np Where Are You Now by Justin Bieber
I'm starving right nowwww :/
Where's my favourite? Nesvita? Where are you beby?
Okay itu pun dia. Thanks C125 cause provide me nesvita ;)
2am! Sharppp and I still here with my lappy
Let's make this clear. Actually I'm waiting for my phone rang
Next To You or Mr.Saxobeat, pleaseeeeee
Now, 2.07am. I took 7 minutes to type all this nonsense things
But still yet my C3 in silent mode
I don't want to expect more than I had now
2.18am :( I'm still waiting
Before 12am, I've called him twice. No answered
Maybe he still with his parents. I understand
2.23am. I think it's time to click PUBLISH POST button kannn
But it didn't mean that I'm going to sleep right now
Byebye




Saturday Sunday Monday




Assalamualaikum
Hai hai hai zzzzzzz bored
Sumpah bosan gila tiga hari got no class
Okay saturday dengan sunday memang tak ada class
Then monday pun tak ada sebab awal muharam kan
And ramai sangattttt yang balik -,- kampit laa uollssssss nak balik balik
Lagi lagi budak part 1 heho
Soooo, rutin eden?
Pagi bangun online kejap, basuh baju, sidai baju
Petang kalau bosan yang teramat? Mesti laa zzzzzzzzzzzz
Malam keluar. Nasib baik ada bazar tau kat Jengkafornia. Wahh kemain! Kelassss gitu hoho
Kalau tak, mati kebosanan dalam bilik isnin keluar metro lol
Dia pun now kat jb, bestnyaaaa and lately ni sangat sangat busy :/
It's okay, saya faham 
Okay goodnight uollsssss
Toodles 

Sunday, November 27, 2011













LONG DISTANCE.








 

Lovely :D


Nanti nak wedding macam ni boleh tak?
Boleh laa boleh laa boleh laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Suka sangat tengok <3 hehe

Temerloh

 Anis Suhana and Suhaizad Zulkifli <3


 Suhaizad Zulkifli, thanks for the pizza! :D



 Okayyyyy this is my favee, reminds me of you Siti Syakira :'(


Saturday, November 26, 2011

Jengka--->Temerloh--->Jengka--->Jerantut--->Jengka




Assalamualaikum!
At last, dapat jugak create memory dekat Pahang ni hehe
Semalam tengahari nak pergi hantar Zura Din pergi terminal Temerloh
Tiket habis, mintak tolong Bobo since Haziq pun tak ada kat sini kan. Guna kereta Haziq sebab dia tak bawak kereta
Sampai Temerloh, alhamdulillah Zura dgn Din sempat naik bas
Then aku Bobo Adek pergi makan. Bobo's treat :) Pizza Hut
Dia pun dah janji that day
Dah kenyang sakan, pergi cari flat shoes
Okay dekat temerloh tak ada summit vincci and so on sooooo kasut cantik dekat Bata hehe
Not bad laa weh!
Beli flat shoes, I take black color Adek take grey heeee
Pusing pusing, Secret pulokkkk
Chocolate Indulgence :D rindu my Syakiraaaa
Lepas tu balik Jengka, tetiba terlintas pulak nak karaoke kat Mercu
Call sini sana, pergi amik Muizz K.Wani dgn kawan dia
Bukan rezeki kteorang kot Mercu fully booked zzzzzzz
Niat nak pergi karaoke tu kuat kan, nekad pergi Jerantut hehe
Sejam dah sampai laa kan #lamajugak
Ada satu tempat nama dia K-Zone hoho bedal not bad, VIP room hohohho
Sejam karaoke then balikkkk
Kteorang target sempat tau masuk uitm before 11 tapiiiiii malangnya tayar kereta buat hal!
Hahahahaha snagat scaryyyy
Time tu kat jalan yang sunyi pulak tu, dah rasa macam cerita Hijab hehe
Berapa kali dah stop tepi jalan, last last solution dia yang berat semua duduk belah kiri haaaaa time dah 11 lebih
Alhamdulillah sampai jugak Jengka tapi aku dgn Adek tidur rumah K.Wani :D
Tapi menyempat lagi pekena nasi lemak haha abis laa tak jadi reduce
Esok paginya, which is hari iniiiii Bobo amik then hantar balik uitm dengan tak mandinyaaaaa! Gamble
Hehehe sangat bestttt
Memang kenangan :') 
Toodles




*gambar laterrrrr

Friday, November 25, 2011









Kbye

Tak sengaja :/
Saya promise tak akan mention dah words tu
Sorry









1st Training Session for 2nd Semester



Assalamualaikum 
Semalam malam ada training, macam biasa laa kan every thursday
Yeah macam biasa pakai tshirt silat dengan seluar silat plus selipar
Tetiba kena tahan dengan pak guard kat pintu masuk kompleks LOL
Tanya aku nak pergi mana segala, memang pakai macam ni ke
Apa sehhhhh
Aku dengan tak pakai hand socks dgn matriks card dengan selambanya jawab
'Saya ada tarining encik kat unit ko, training silat. Memang pakai macam ni' then aku pusing tunjuk kat dia 
SILAT UITM PAHANG
Dia jawab 'okay dik awak boleh pergi'
Lolllllll dengan aku nak gampang hoho :D
Then tak training pun actually, tengok real steel ramai ramai hahaha
Dorang main main haha lepas tu lappy aku kena majal dengan Bobo :D
Macam macam, tapi tu yang buat aku sayanggggggggggg korang!
Lepas tu balik hehe
Haaaaa lupa nak mention
Ada budak baru :) Nama dgn program tak sempat tanya tapi dia main tunggal hehe lelaki. Not bad lol
Okay toodles!


 

Wednesday, November 23, 2011

Aerobik and Silat



Assalamualaikum :)
Heloooooo semalam tak update sebab sangat mengantok
Malam ni update dulu before pergi class hehe sebab takot tertidur
Semester 2 sangat busy wehh
Miss Shazana suruh join aerobik bulan 12 ni kat UiTM Shah Alam
Tapiiiiiii 
Date dia dengan Open UM bertembung laa yalll grr
Macam mana ni?
Memang nak sangat join aerobik tapi what about game?
Bila mintak pendapat Syafiq kita dia cakap ; Bukan sayang selalu put games on your priority ke?
Okayyyyy baru teringat hehe
So I choose Open UM
Sorry aerobik :) Next sem yaaa
So, ada banyak sangat benda nak kena buat dalam minggu ni --
Busy oh
Okay nak siap siap pergi class Event Management In Sports ; SPS131
Toodles <3




Monday, November 21, 2011

Semester 2




Assalamualaikum <3
Hai :)
How was your day? Hihi
Today pagi pagi dah ada class and macam biasa intro je lebih hoho
Tak sampai dua jam class dah boleh balik. Macam biasa laa kan
And and and, classmate dah tak macam dulu
Rasa lain gtu, dah tak fun dah
People change hoho
Sangat penattttt tak sempat tidur pun
Tiga class hari ni
Luckily class malam kejap je, lecturer pun nak cepat lol
Nak tengok bola ke? Heheh
Tak join tengok bola pun kat dining. Penuh wooooo
Goodluck Malaysia <3
Toodles

Best Friend

Haiiiii Jengka!



Assalamualaikum and hai!
Byebye Jb and hello Jengka! Hihi
Bas pukul 11 pagi tadi, sampai Temerloh around 5 ptg zzzzz sangat penat
Then luckily Haziq amik
Yeah even kena hulur duit minyak pun at least tak pening mcm naik bas haaaaa
Tetiba mmg mcm rindu pulak kan kat Jengka
Jumpa my girls hihi
Zura Hareesa Fara Adek :)
Okay aku dapat bilik C115 tapi aku nak duduk kat C125
UPK ni bodoh
Mengada gila babiiiiii
Nasib laa kan, aku nak jugak duduk sini! Hoho
So esok dah start class, CTU errr pukul 8 pagi yaaaa lol
Memang saja bagi subject mengantuk pagi pagi ni
Then ni tak tidur lagi sebab baru lepas memekak dengan dorang hoho lama tak jumpa kan :p
Sooooooo esok banyak sangat kerja nak buat
See ya!





Thursday, November 17, 2011

  

Where Are You Now-Justin Bieber. This one for you, NS




Where are you now
When I need you the most
Why don't you take my hand
I want to be close
Help me when i am down
Lift me up off the ground
Teach me right from wrong
Help me to stay strong

Take my hand and walk with me
Show me what to be
I need you to set me free
Yeah
Where are you now

Where are you now
Now that im half grown
Why are we far apart
I feel so alone
Where are you now
When nothing is going right
Where are you now
I can't see the light
So take my hand and walk with me
Show me what to be
I need you to set me free, yeah, yeah
I need you, to need me
Cant you see me
How could you leave me
My heart is
Half empty
Im not whole
When your not with me
I want you
You with me
To guide me, hold me, love me now

Where are you now
Where are you now

So take my hand and walk with me
Show me what to be
I need you to set me free
 
Where are you now



*I hope you will understand what I'm trying to say, what I feel right now. If I can tell you everything, yeah everything but I can't

Friday, November 11, 2011

November 8




A day with Syakira and Syafiq.
Thanks to syafiq for the treat. Lastly, we had Seoul Garden (:
Wootsss, picturess!!
Tadaaaaaaaaa!!
That's all (: