Wednesday, August 31, 2011

Jar of hearts- Rachel and Finn

2nd of Syawal



2nd of Syawal
Duduk rumah je mehh
Since arwah Mak(nenek) dah tak ada , rumah sini dah tak jadi kampung kot
Semalam pun semua gathered kat rumah Maklong
Imissyou Mak :'(
Okay , dah start nak buat assignment and all the things yang kena siapkan before naik cuti
And nanti dah naik cuit , habis laaaaaaa 
Test test test !
Depression -- haha
Hey hey hey wanna know something ?
Dia ajak mai rumah dia 
Jumpa mak dia :)
But I am so sorry sayang , I cant make it
Tak sempat and too early isn't it ?
Im not your gf , officially kan
Haaaaa so , I hope you'll understand sayang :)
Ily
Toodles


Tuesday, August 30, 2011

Raya Raya Raya









1 Syawal



Selamat Hari Raya Aidilfitri
Maaf Zahir Batin :)
Tak sangka dah raya dah mehh hehe
Rasa kejap gila kan ?
Yelaa kat sana busy nak mampos , puasa ke tak actually sama je
Should be turquoise for this year
But baju raya mama dah belikan dulu , lari tema haha
So , pink ! Hehe
Okay , petang sampai malam spend time dgn Ayah tersayang
Miss him so much
Okay actually rindu my old life , my old family :'(
But sokayyy , I can accept my fate 
Allah ada rencana-Nya sendiri :)
Awak , I miss you sooooooooo much !
Okay kteorg berangan tiga tahun akan datang nanti kteorang raya sama hehe
Amin ! Hehe perasan
Aku update ni kat rumah Maklong
So , enough for now
Pictures !
Toodles :)


Sunday, August 28, 2011

Him, Raya and Heartless



28082011
Dah tiga hari tak jumpa dia :( 
I miss him so much , really
So 24 hours text dgn dia , stop text time tidur je haaaaa
And lusa dah nak raya 
Raya ? Tak rasa pun raya
Yeahh , I miss my old life :'(
I want ayah mama along abang adik back
Really miss our family , seriously
So dah berapa tahun ni raya tak berapa nak bermakna
Im used to it
Yeah , Im used to it



Plain White T's - 1234 :)


This is for you sayang <3


Saturday, August 27, 2011

Jengka to JB and Im Home



Okay Im home !
Johor Bahru ; great city ever :)
Gerak around 9.30pm from Temerloh
Before that having our 'dinner' since we ate around 8.30 haha at D'Island Cafe 
Not bad , lebih kurang mcm Old Town
Okay time dalam bas mak aihhhh , serious pening
Wearing his sweater and felt like he was there with me :)
Then tngah sedap tidur , dia call . Masa angkat tu terus rasa nak muntah 
Aku kejut Zura and pegang tekak , mintak Fit plastik
Nasib baik Zura bagi 7up yg masam tu tak jadi nak muntah
Tak pernah pernah nak muntah -.- phewww
Okay dalam bas tidur je mcm biasa
Sampai JB around 4am then terus straight pergi MCD hee 
Having double cheese , my favourite and he knew that 
Okay okay okay yang ni mmg tak akan lupa !
Aku tanya sorang pmpuan ni 'ada orang tak ?' then pmpuan tu senyum 'tak ada'
Okay laa aku duduk laa situ , Zura Fai Fit g beli dulu kan
Tngah otp dgn dia , aku terperasan ada sorang laki dtg kat pmouan tu
Bila aku tengok je
TERKEDU
Okay RADHI and pmpuan tu adalah GIRLFRIEND DIA
Whattheheck ?! Hahaha keciknya dunia
Aku tgk dia , dia tgk aku 
Hahaha sumpah kelakar . At last dpt jugak jumpa depan depan dgn gf dia
Okay good then 
Lastly , Syafiq call tanya kat mana then he came to send me home :) 
That's all !
Imissmymama <3





 




Friday, August 26, 2011


 

THIS ALWAYS HAPPEN TO ME --
GREAT JOB TUMBLR , UNDERSTAND ME HAHA

25082011 . Jengka , Pahang :)


 

Helooooo Thursday !
Hee happy sangat today mehh
Okay actually sakit hati , tp itu before buka puasa 
Kecik hati dgn dia , twice for today !
Then dia pujuk , ikot sekali buka puasa dgn classmate kteorg (just half of them)
Actually nak berbuka berdua je dgn dia today , tp sokayyy laa kalau reramai
Okay , best sangat ! Hehe
Berkepit je dgn dia 
Makan sebelah dia , jalan sebelah dia . Beg dia yg bawakkan :) Nak amik hati dia cakap haha
Comel sangattttt :P
Hm what a good day kan ? I hope this moment will be lasting 
And for sure have fun gila dgn Zura Emy Keba Din Fakhrul Awang Syapik Afiq Adek :D
Guys , we had a great time ! Loveuollsssss
Pictures ? Akan menyusul pfftttt
(: Till here baby
Mmuaahhhxxxxxxx !

Wednesday, August 24, 2011

I feel stupid

 

I know , belum malam lagi kan
Hm :'(
For the first time , Im crying and you're the reason why
Tadi aku ajak pergi library dia taknak , mengantuk
Aku merajuk laa apa lagi
Then call , phone off . Text tak reply
Dalam class dia tak tegur pun
Balik class dia tak tunggu pun like usually
What had happened actually ? 
Sedih sangat sangat 
Sepanjang jalan nak balik kompleks aku menangis kot hm
And now still crying
I text him , he didnt reply . I feel stupid
Even Im not fasting today , I haven't eaten anything since morning even drink
Enough 

 

Need

I miss you :'(
Really miss you

Love is ,





Love is
Trying to be happy for them
Even how much it hurts knowing 
They can't be with you







Faizal and Din :(







I don't know what exactly happened between us
The moment that we has create together
I just miss the old us







Tuesday, August 23, 2011


Tiredoooo

 

Heloooo Monday :)
Banyak sangat cerita hari ni and it's all about him
Masa golf , jari dia bernanah . Kesian
Aku pun sibuk laa tengok tangan dia , tak perasan pulak belakang kteorang si Kim and beberapa orang tengah tgk je HAHA 
Bapak malu
Time CSC pulak , hm sedih
Aku baca message dia 
MS , great
Kawan dari sekolah , tapi kenapa content message mcm tu ek ?
Then rupanya selama ni dia message org lain and at the same time message aku jugak
Halaaaaa 
Memang sedih gila tadi , dah berair dah mata :'(
Okay then dia pujuk , entah laa ek 
Antara percaya atau tak , susah sekarang nak gain trust aku
Hari ni jugak ada berbuka dengan team silat , best :D
Lepas tu terus pergi class anatomy tau , mak aih hujan lebat gila then banjir haha lencun seluar !
Sampai kelas berapa orang je , others yg lambat kena duduk luar . Sir kunci pintu -- kesian dorang
Okay lepas class ada reheasal utk dinner
Bla bla bla 
Okay rindu dia haha !
Thats all for today , last word ; TIREDOOOO
Nunite :)

 

Sunday, August 21, 2011

Sunday


 
 Helooo Sunday :)
How was today ? Fine thankyou hehe
Tak g lagi class math hahaha :D well 4.30am kot tidur !
Dia balik sampai sini around 6.10pm
Then aku dgn Lia , my beloved roommate pergi jtown
Kteorang bertiga jalan kat bazar and mmg aku nak cari kuih je
Van pulak lambat , ke aku yang lambat ? Haha
Dapat van kuning pulak tu , van stop kt entrance so kena jalan kaki balik kompleks =.=
Sepanjang jalan tu tiba tiba azan , berbuka laa kteorg sambil jalan kaki hehe
Rindu :) 
Okay tu je sebenarnya nak cerita hahaha
Study time
Toodles


*rindu sangat kat Syakirah :( rasa jauhhhh

University Life








 

Im happy with my new friends
And everything was just fine
But deep inside 
I miss my angel 
Siti Syakirah Othman 

 

Gloomy Saturday




Nothing much today 
Last night Zura and I off to bed around 5.30 am 
 We did not attend math class this morning :) over slept haha
Nothing to worried , it just replacement class
And we woke up at 2 pm HAHA this is what we call MELAMPAU 
Bukan selalu pun -- we're too tired laa
And thanks to him , like usual laa kan if dia tak call memang tak bangun :p
Thankyou babe
Em , what else ? Nothing laa cause today Saturday kan 
Tommorow , Sunday :) Can't wait to see him
Anyway , imisshim :p
Okay that's all 
Toodles


Friday, August 19, 2011

Jar Of Hearts



I know I can't take one more step towards you
Cause all that's waiting is regret
And don't you know I'm not your ghost anymore?
You lost the love I loved the most

I learned to live, half-alive
And now you want me one more time

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

I hear you're asking all around
If I am anywhere to be found
I have grown too strong
To ever fall back in your arms

I've learned to live, half-alive
Now you want me one more time

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Who do you think you are?

Dear, it took so long
Just to feel alright
Remember how to put back
The light in my eyes

I wish I had missed
The first time that we kissed
'Cause you broke all your promises
And now you're back you don't get to get me back

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
So don't come back for me
Don't come back at all

And who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart

You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all








I MISS YOU




 

Bestie


Lately ni rasa jauh sangat dari Faizal dengan Din
Kenapa ek ? Aku dgn Zura sedih sangat
Hm . Nak manja manja pun mcm janggal dah sekarang
Tapi alhamdulillah hari ni kteorg dah okay :)
Dah macam dulu
Kat sini , aku just ada dorang bertiga je yang paham aku
Yang boleh share problem yang care pasal aku
Serious shit sayang gila kat dorang
Since Syakira at Segamat , far away from me :(
I still loveyou sayang ! 
Love uollssssss


Thursday



Hello Thursday 
Nothing much today
As usual , pergi class then ada berbuka dengan bla bla bla siapa ntah --
Dia , after anatomy class terus balik Bangi
Nak jumpa kawan laa apa laa
Hm entah laa ek
Dia cakap jangan terlalu suka sangat kat dia
Kenapa ? Takut nanti kteorang gaduh ke apa ke and keadaan jadi buruk
Dia lagi suka macam ni , aku dgn dia tapi still bebas
:( I dont know what to say lah
Haihhh
Tired edi
Off to bed zzzzzz

Thursday, August 18, 2011

Full




Helooo :)
Today banyak gila cerita
Got math test today , and semalam gua tidur pukul 5 wehh then 7.30 baru tersedar
Thanks to you dear , kalau dia tak call mampos aku tk g test haha
Lepas test going to the library with Zura , finish up our assignment
Sampai laa library tutup , can you imagine ? Haha lama gila siakk
Lepas tu balik kompleks , then g jtown nak buka luar
Memang terbaik laa kan , hari ni mcm satu uitm keluar g jtown
Whattheheck man ! Ramai nak mamposss --
Dengan hujannya , Ya Allah 
Aku Zura Fakhrul Ajak minum dulu sebab dah azan , tu pun sambil berdiri haha
Around 8.15 baru makan dengan rasminya
Nak tunggu van punya laa lama wehh , boleh mati kesejukan 
Sampai uitm terus pergi Fast Track ada reheasal untuk dinner SR
Around 12 baru balik mehh 
Perghhh penat tak penat hari ni sampai menangis :'(
Serious penatttt
Ni pun kena stay up nak buat second check assignment kejadahhhh
Phewww
Nothing to say , speechless sebab penat sangat ecehh :p
Gtg toodlesss

Wednesday, August 17, 2011

NOTHING MUCH




Ehemm , lain macam kan tiba tiba pink ni haha :D
Saja je :p
Tengahari ada class kat library then class teori swimming
Today berbuka kat luar sempena birthday Zura
HAPPY BIRTHDAY YAYANG :)
Lepas tu balik terus pergi class math
Balik class math ada perjumpaan dgn class A untuk perform time dinner SR nnt
Dorang create performance tu mmg cun laa
Cool gilaa :)
Dia ? Ehemm , dah okay dah
Dah ada gf -- tak gtau aku punggg
So what ? Best woman win . Wahhhh hahaha
Tmrw got MATH TEST 2 
Goodluck ANISSYAHIDAH !
Till here , nak stay up
Toodles

 

Monday, August 15, 2011

SITI SYAKIRAH and JOHOR BAHRU


Imisshersomuch
Really :'(
There's too much thing I want to tell you
Johor Bahru , I want homies
Hm
I thought stayed at different state I can be happy without any tears
Unfortunately , not . Hm
ILOVEYOU and IMISSYOU SITISYAKIRAH :'(




I LOVE LISTENING TO LIES
WHEN I KNOW THE TRUTH









Monday, August 8, 2011

I AM SO SORRY




I am so sorry if I've make a mistake
I am so sorry if Im the main cause both of you having problems
Im just fooling around
Since you don't know him , before he went to PLKN 
We used to talk and act like that and it's meant nothing
He love you so much , so please trust him 
Him ; he is the man who holds his promises and if he fall in love , he will love that person soooo much
So please , Im begging you
Dont you ever let him go away from your life , you will regret
Again , I am sorry if I AM THE REASON WHY





EARLY


Assalamualaikum , good morning :)
Now , 4.40am 08082011
Still belum tidur lagi hehe
Study anatomy and math , final exam dah nak dekat dahhhh
Tension , tak cukup tidur --
Study + angry bird = whattheheck ! haha :D
Okay , now seriously I really really adore him
That day gaduh sikit dengan dia :( and luckily he was the first one who ask for apologize hee
And dah dua hari berbuka tak makan nasi , jyeahh tak rasa lapar pun tau
Pressure  dengan assignment , macam yal
Then tadi Ainil demam , nangis nangis 
Badan dia panas gila lepas tu leher ada bintik bintik mcm ruam tp tak gatal
So aku dgn Lia bawak Ainil pergi hospital , warden yang hantar
Nurse kata Ainil patutnya kena tahan tapi Ainil taknak so esok dia kena dtg lagi sbb nak check darah , get well soon Ainil !
Lately ni tersangat busyyyyy zzzzz
Ni haa aku tak tidur sebab tu update blog
Missmyfamilyandhersofuckingdamnmuch :(
Cant wait for holiday
Gtg , toodles



Saturday, August 6, 2011

ALHAMDULILLAH



NUR NADHIRAH SABAR <3
Alhamdulillah , she now start wearing hijab
Thanks to ALLAH cause have opened her heart
Me love it so much!
She looks so beautiful and pretty :)
ILOVEYOUSOMUCH :*

Wednesday, August 3, 2011

BEST



Nampak tak tu ? 
Kesan training silat semalam haha
Nak sangat kan sparing haa dgn si Nawah pulak tu mmg laa
Dah lama tak training olahraga kan asyik seni je , ni makan dia
Ingat lagi first time sparing dgn Addin :D
Tak sakit pun merah merah tu
Tu darah kt belah dalam je
Tapi burukkkkkk :(
Bulan puasa ni kena training hard untuk KARISMA 
Byebye jurus wajib :p
And hello to jurus tunggal :D
Okay gtg , ada class hehe
Toodles


world silat championship 2007

Tuesday, August 2, 2011

1 RAMADHAN



1 RAMADHAN :)
Alhamdulillah , walaupun aku tak dapat sambut awal ramadhan hehe
Miss my family edi :'( loveyou mama
Pagi tadi class golf kat library buat test last semester punya
Haaa amik kau huru hara jadinya haha
Lepas tu lepak bilik je
Petang class csc then co
As usual , me do adore him seriously like shit
Okay now waiting for sahur :) laa sangat haha
Okay till here
Toodles


RAMADHAN




SELAMAT MENYAMBUT 
RAMADHAN AL-MUBARAK